EKIPA KOT ŠE ŠIKA

EKIPA KOT ŠE ŠIKA

Hopsi so z porazom v Laškem končali odlično sezono, rumeno-modri so osvojili peto mesto v ligi Nova KBM in bili zelo blizu uvrstitvi v polfinale državnega prvenstva. Varovanci trenerja Boštjana Kuharja so v prvenstvu zbrali 19 zmag in 13 porazov, rumeno-modri so se uvrstili tudi na zaključni turnir Pokala Špar. Vsekakor je za Hopsi odlična sezona, v kateri so Polzelani prikazali nekaj odličnih partij, najvažnejše pa je, da je bila igra rumeno-modrih všečna in borbena, fantje so dobesedno pustili srce na parketu.
Hopsi imajo v svojih vrstah najkoristnejšega igralca lige Jakoba Čebaška, najboljši strelec ekipe je s 14.6 dosežene točke na tekmo Dejan Čup, najboljši skaklec s 8.6 skoka na tekmo Jakob Čebašek, najboljši podajalec pa s 4.5 podaje na tekmo Žan Kosič.
Svoje kvalitete je z svojim delom znova potrdil strokovni štab Hopsov, trener rumeno-modrih Boštjan Kuhar je z svojim pomočnikom Primožem Kobaletom znova sestavil odlično ekipo, ki je igrala všečno košarko in le upamo lahko, da bo jedro ekipe ostalo vsaj približno podobno tudi v prihodnji sezoni.
Svoje so v mozaik uspešne sezone dodali tudi vodilni v klubu, finančna situacija je stabilizirana, igralci so imeli odlične pogoje za svoje delo.
Nenazadnje gredo pohvale tudi vsem ljubiteljem polzelske košarke, na čelu z legendarnimi Hmely Boysi, gledalci so se znova vrnili v Športno dvorano na Polzeli, verjamemo da bo tako tudi v nasljednji sezoni.

HVALA VSEM ZA ODLIČNO SEZONO, HOPSI HOP HOP HOP.

Leave a Reply